lördag 2 september 2017

Jobbig tid :)

Sitter här och tycker synd om mig själv medans planering av höst vinter och nästa säsong pågår. Juli månad blev otroligt mycket träning(60tim) följt av ett augusti med mer toppning av formen.

Horla triathlon genomfördes med okej resultat.
Förra helgen genomfördes Tjörn triathlon med ett mer än okej resultat, trots det är jag inte helt nöjd.
Positivt med simningen - crawlade i stort sett hela sträckan på 1900m vilket gjorde att tidsmässigt var jag 15 min bättre än förra året.

Positivt med cyklingen - 90Km 33km/tim i snitt gav en väldigt bra tid. Trodde inte jag hade så mycket i benen.

Löpningen - blääää här höll det inte alls tyvärr. 21km pina med några solstråleminnen som härliga åskadare och medtävlande gav.

Totaltid: 6 tim 12 min.
- Simning 46 min - 1,9Km
- Cykel 2.43h - 90Km
- Löpning 2.35h - 21Km

Nöjd att jag genomförde och att jag fick en hel del positiva signaler från kroppen. Många frågetecken och jobb återstår men det är det jag tycker är roligt.

Varför tycker jag synd om mig själv då? Tjörn triathlon var årets A-tävling. Hade redan sedan innan beslutat att efter den skulle jag ha 2 veckors total träningsvila. Guuuuud vad jobbigt det är att sitta still, får totalnojan här.. och då är det en vecka kvar tills nästa utmaning kommer. 1månad av alternativträning dvs ingen löpning, simning eller cykling. Den månaden blir full av alternativa träningsformer som yoga, cx, indoor walking, crosscage mm

Stora målet inför nästa år är satt och det blir IronMan Köpenhamn. Träningsplanering inför det pågår.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar