söndag 5 oktober 2014

EN osäker höstvecka

En barnledig vecka!
Veckan som varit har rent privat varit väldigt konstig, rent träningsmässigt har den varit bra.

Mitt vikariat gick ut i måndags, utan jobb igen. Blir lite stressad när jag inte har jobb men det löste sig ganska bra under veckan. Fick hoppa in  på ett ställe och jag fick provjobbat på ett annat ställe under en dag (skall dit igen en vecka till på provjobb).
Att inte ha ett fast jobb sätter sig fort på självförtroendet tyvärr, och har varit lite låg i veckan.
Har av en vän blivit erbjuden ett jobb i Falköping, men då behövs även bostad. Undrar hur det skulle fungera med tjejerna, hur jag skulle må osv. Falköping är långt borta.

Vågen visade idag på morgonen -2hekto blääääää borde vara mer, men som sagt, har teorin att träningsveckor händer inte mycket på vikten medans viloveckor rasar det.

Träningsmässigt drog jag igång måndagen med två kvällspass i majorna.
Tisdagen blev otroligt tung träningsmässigt, startade kl 0700 med 2km simning. på kvällen blev det coreball 60min, styrka överkropp 30min och avslutade med CXworks i 30 min
Onsdag 30min allmän styrketräning innan 75min obligatorisk activio spinning
Torsdag 2km simning kl 07.00 i övrigt vila. kroppen stel.
Fredag vila
Lördag skulle det bli trappträning :)  och det blev det. En månad kvar till Borås 6 timmars. så jag var tvungen att testa mig lite. inbillar mig iaf att 3-4timmar i skansen krona trappen kan motsvara påverkan av 6 tim löpning. Så jag var tvungen att köra en test. 3tim 45min 22 sekunder sedan sa kroppen stopp den här gången. 62 vändor upp och ner blev det. STOLT! tidigare rekord låg på 43vändor.

Jag var lite orolig för Borås 6 timmars då jag innan den tävlingen bokat in mig på finalloppet i Skatås helgen innan. Givetvis hade jag då valt den längre distansen. Tack och lov gick det att byta till milen istället. Fick bekräftelse på det i veckan.

Planering inför nästa års tävlingar börjar ta sin form och har skrivit ner dem under menyn på tävlingar. Nu är det bara att avvakta anmälningsdagar och se till att jag får en plats innan det är fullt på tävlingen. Och sedan givetvis få ekonomin att fungera till det hela. Är tyvärr inte gratis med tävlingar.
KAN eller VILL du hjälpa på något sätt får du gärna höra av dig, söker med ljus och lykta efter sponsorer av olika slag.

Idag får jag mina sessor igen. Skall bli underbart att se dem och busa med dem. eventuellt lite pärlande idag, får se. Blir det fint väder kanske en sväng till Saltholmen.
Skall jobba hela veckan, på en arbetsplats jag trivs på.... ;)  blir trevligt.
Träningsmässigt blir det bara pass tisdag och onsdag för jag har ett lopp jag ser otroligt fram emot på lördag.
Running Lights i Alingsås. Personbästa skall krossas ordentligt.

Ha en skön vecka alla härliga därute!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar