söndag 4 oktober 2015

Beslutet taget

Jag har gått i lite vånda här under hösten. Planen har ju hela tiden varit Ironman i Kalmar 2016. Biljetterna släpptes dagen efter årets Kalmar hade varit. Jag var inte riktigt beredd på det och definitivt inte min ekonomi. Kostar 5400Kr att genomföra en Ironman. Så för min del blev det bara att avvakta och hoppas på att biljetterna inte tog slut, men det gjorde de, likaså för #Ironman Köpenhamn.... Grrr vad skall jag nu hitta på?

Tittade runt lite i Ironman kalendern och fann att Barcelona och Mallorca var de sista Ironman för säsongen i Europa och de går i slutet av september och början på oktober. Så även nästa år.

Bestämde mig till slut för Ironman Mallorca som går den 24e September 2016. Jag tänkte det kunde vara en trevlig semester för familjen samtidigt. Så nu är det bara att kämpa för att få ihop det ekonomiskt och för att få träningen att fungera ordentligt.

Så nu skall drömmen bli sann..... :)

Trodde aldrig jag skulle göra det. Mycket kämpande återstår innan målet men nu kan planeringen finjusteras till att passa målet.
Jag vill vara med i massor av tävlingar nästa år... tänk om det inte var så dyrt :)Nästa års tävlingsplanering kommer upp innan 12 dec.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar